TS RPL d.d.

Telekomunikacijski sistem Radvanje Pekre Limbuš d.d.

OBVESTILO O SPREMEMBAH PROGRAMSKE SHEME

 

Spoštovani naročniki,

zahvaljujemo se vam za zaupanje, ki ste nam ga izkazali v preteklem letu! Še naprej se bomo trudili, da zadovoljimo kar največ vaših potreb in želja, predvsem po novih digitalnih in HD TV programih v visoki ločljivosti.

Že spomladi bomo tako še obogatili programsko TV shemo za več digitalnih in HD TV programov. Tako boste v digitalni shemi našli kar 18 novih programov, tudi v HD resoluciji: SK4, SK5, SK6, Grand 1, Grand 2, N1, N1HD, Vavoom, Pickaboo, IDJ, Fight channel. Obogatili bomo tudi PINK paket - in to kar s sedmimi dodatnimi programi: Pink Family, Pink Kids, Pink World, 2Pink, Pink Zabava, Pink Movies in Pink Reality. TV sprejemnik bo programe samodejno posodobil; v kolikor programov ne boste videli, boste morali narediti novo ročno iskanje programov. Navodila za iskanje programov najdete na naši spletni strani www.tsrpl.si.

Nove tehnologije komuniciranja pa zahtevajo vse več frekvenčnega prostora v koaksialnem omrežju. Zaradi tega bomo primorani sprostiti nekaj programskih mest v analogni TV shemi (vsak analogni program namreč zaseda prostor za več digitalnih programov in kapacitete za internet). Nekatere TV programe (SLO 1, SLO 2, SLO 3, TELE M, HRT 1, HRT 2, ORF 1, ORF 2) boste še vedno lahko spremljali v analogni TV shemi, na spremenjenih programskih mestih (ob tem svetujemo ponovni zagon iskanja programov), medtem ko vam bodo prav vsi TV programi na voljo v digitalni TV shemi. Bo pa nadgradnja, kot rečeno, omogočila umestitev novih digitalnih TV programov, tudi v HD ločljivosti. Tako bomo tudi v prihodnje stremeli k temu, da pripeljemo v vaš dom le najboljše TV in telekomunikacijske storitve.

Kot vidite, se analogna TV neizbežno poslavlja, zato izkoristite priložnost sedaj, ko je PREHOD BREZPLAČEN IN ENOSTAVEN! Oglasite se v naši pisarni in izberite Vam najustreznejši paket.

 Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na tel. št.: 613 33 11 in 031 448 024 ter preko e-pošte na naslovu ktv@tsrpl.si.

 

TS RPL, d.d.

 

Vse pravice pridržane 2016 TS RPL d.d.